Nezávazná
poptávka

Proč Meridiem a proč právě Alutech?

Za vznikem pergoly Meridiem stála myšlenka nabídnout zákazníkům výjimečný produkt, který je oproštěn od nekompromisních nedostatků. Tomuto přání se vdechl život ve chvíli, kdy byla založila firma Alutech Bohemia. Spojením zkušeností, vizí a snahou vyrábět především kvalitní produkty vznikla bioklimatická pergola Meridiem, která v sobě odráží exkluzivní funkce, precizní zpracování a excelentní design. To, že Meridiem není prototyp svého druhu, se proměnilo ve značnou výhodu. Pergolu společnost obohatila o velký technický vývoj a doladila ji k dokonalosti.

K výrobě pergoly se používají extrudované hliníkové profily té nejvyšší kvality. Meridiem se může pyšnit zcela hliníkovou konstrukcí a použitím pouze nerezavějícího materiálu. Rám pergoly je vybaven kontrolním otvorem, ve kterém je vedena elektroinstalace. Možnost otevření kanálu tak zajišťuje plnohodnotný záruční i pozáruční servis. Neméně výrazným odkloněním se od většiny konkurenčních produktů je doplnění lamelového zastřešení o gumové těsnění, které eliminuje vibrace a nepříjemné zvuky v případě silnějších větrných podmínek. Společnost Alutech Bohemia však neopomněla ani vizuální stránku pergoly a odstín lakování je tak možné vybrat z velmi bohaté škály barev a struktur, přičemž dokonce i odstíny s metalickými prvky jsou v základní nabídce.

Na hlíkovou pergolu, mechanické části a povrchovou úpravu poskytujeme zákazníkům záruku 60 měsíců. Na lineární pohon, řídící jednotku a příslušenství máme záruku standardně 24 měsíců.

Pergola produktové řady Meridiem naplňuje nejen naše představy, ale především představy Vás, zákazníků, a to do posledního detailu.

Sdílejte tento příběh, vyberte si platformu!