Nezávazná
poptávka

Bioklimatické pergoly v nabídce společnosti K-SYSTEM

4 června, 2021

I sychravý podzim a krutá zima se dají trávit venku – pod bioklimatickou pergolou. Tento exkluzivní hliníkový přístřešek je aktuálně velkým hitem a stal se nevyhnutelnou součástí terasy nebo moderní zahrady. Společnost K-system je výhradním dovozcem špičkových pergol a doplňků značky Alutech, která nabízí maximální kvalitu za příznivou cenu.

Pergoly Meridiem

Moderní, nadčasové, luxusní a přitom funkční – to jsou hliníkové pergoly MERIDIEM vyrobené na míru. Nabízí pohodlí a spolehlivost za každého počasí. V našem mírném podnebném pásu je možné je využívat prakticky celoročně. Proto je mimořádně důležitý optimální návrh. Díky nabízenému příslušenství může být plnohodnotnou náhradou zimní zahrady. Jsou ozdobou každé terasy, ale i zahrady rodinných domů a restaurací. Bioklimatické pergoly je možné totiž ukotvit do stěny nebo postavit jako samostatně stojící.

Pergola Vás ochrání před nepříznivým počasí. Střešní část je překrytá naklápěcími lamely, které chrání před deštěm, sněhem a větrem. Stlačením jediného tlačítka si jednoduše nastavíte vyhovující intenzitu stínění. V případě nepříznivého počasí se lamely zavřou a nepustí žádnou vodu. Díky možnosti regulace slunečných paprsků a přirozené ventilaci zajistí pergola MERIDIEM příjemně strávené chvíle na terase.

Pergola MERIDIEM s lamelovou střechou vydrží zátěž až 90 kg/m2 . I v případě mimořádné sněhové nadílky se tedy nemusíte obávat o svou bezpečnost. K výrobě pergoly MERIDIEM jsou používané jen ty nejkvalitnější materiály (masivní extrudované hliníkové profily a spojovací materiál výlučně z nerezavějící ocele) a technologii. Standartní součástí dodávky je totiž motorizace Elero, řídící jednotka Somfy a pětikanálový dálkový ovladač. Volitelným příslušenstvím je integrované LED osvícení v lamelách, topení, boční sklo a boční látkové stínění nebo prosklení.

Pergola podle Vašich představ

Kromě standartních barev si můžete barvu své exkluzivní pergoly vybrat i sami. Vyberte si z široké nabídky nejkvalitnějších barev různých povrchů a stupně lesku.

Maximální rozměr jedné pergoly je 4500 x 6995 mm. Pergoly je také možné vzájemně spojovat a tím docílit několikanásobněji větší plochy zastřešení než je maximální rozměr jednoho kusu. Kromě lamelového zastřešení je možné si objednat i skleněnou střechu – MERIDIEM GLASS. V současnosti se už připravuje pergola s látkovým provedením – MERIDIEM SOFT.

Kvalitativní porovnání pergol

Na Slovensku existuje množství firem, které nabízí dovážené pergoly ze zahraničí. Kvalita pergoly je daná prioritně kvalitou vstupních materiálů. Zjistili jsme, že se na trhu vyskytují napodobeniny pergol ve formě svařených přístřešků s odlehčeným konstrukčním rámem 120×120 mm. Jejich střecha není vyrobena originálními lamely pro pergoly s odvodem dešťové vody, které do sebe zapadají. Takový přístřešek s lamelami ze slunolamu není možné porovnávat s kvalitní systémovou pergolou. Pravděpodobně nebude ani splňovat požadované vlastnosti na zatížení sněhem.

Jedním z marketinkových tahů je nicneříkající úhel naklápění lamel. Pergola Meridiem se může chlubit úhlem 125 stupňů. Nejde jen o úhel uváděný v reklamě, ale i reálný.

Sdílejte tento příběh, vyberte si platformu!