Nezávazná
poptávka

Dokonalá symbióza bioklimatická pergola citlivě doplněná o venkovní kuchyni

Dokonalá symbióza. Tento krycí název si právem zasloužila realizace, na které se podílela společnost Alutech Bohemia s.r.o., jež se specializuje na výrobu prvků solární ochrany a hliníkových systémů. Nosným produktem české společnosti je bezesporu bioklimatická pergola Meridiem, která se stala i jasnou volbou u zastřešení moderní venkovní kuchyně.

Celá realizace zrcadlí životní styl, vkus a požadavky zákazníka. Kombinace přírodního vzhledu dřeva s nestárnoucím hliníkem v moderní antracitové barvě značí punc sofistikovanosti a dodává zahradě značnou dávku designu a vkusu. Díky promyšlené bioklimatické pergole citlivě doplněné o venkovní kuchyni vzniká dokonalé propojení domácího zázemí a nabízí majitelům nadstandardní využití.

Střešní lamely v otevřené poloze umožňují příjemnou ventilaci a regulaci teploty. Skleníkovému efektu je tak naprosto zamezeno. Zároveň se však zachovává propustnost přirozeného světla a míra intenzity průniku slunečních paprsků pod pergolu je plně v rukou majitele. Pomocí uzavřených lamel a integrovaného okapového systému se docílí vlastností pevné střechy a obavy z nepříznivého počasí, či sněhové nadílky plně odpadají.

Celou pergolu Meridiem je možné doplnit o skleněné posuvné panely a látkové stínění v podobě screenových rolet. Pohodlí se dá ještě umocnit LED osvětlením nebo infrazářiči. Dešťový, sluneční, či větrný senzor patří k vrcholům nabízeného příslušenství a zajišťuje absolutní komfort.

Nechte se i Vy uchvátit nebývalým komfortem bioklimatických funkcí pergoly Meridiem a vytvořte si dokonalý domov na jednom místě – pod pergolou Meridiem.

Sdílejte tento příběh, vyberte si platformu!