Nezávazná
poptávka

Dovolená pod bioklimatickou pergolou

Přemýšlíte, kam jet v létě na dovolenou?
Pořiďte si dovolenou pod bioklimatickou pergolou Meridiem a dopřejte si dokonalou relaxaci, aniž byste museli opustit bránu Vašeho domu!

Pergola Meridiem s lamelovým zastřešením Vám nabídne nadstandardní vlastnosti, jež oceníte nejen během horkých letních dnů.

Pergola umožňuje polohování lamel v úhlu až 125°. Díky tomu se ze střechy stává regulace intenzity stínění a záleží tedy jen na Vás, kolik slunečního paprsku necháte pod pergolu proniknout. Pokud necháte lamely otevřené, zajistíte průnik čerstvého vzduchu a neustálou ventilaci. V parném horku dokonce lamelové zastřešení propůjčuje pergole nižší pocitovou teplotu, než-li je ve volném prostranství ve stínu.

Funkce lamel však využijete i během nepříznivého počasí, jelikož tvar střešních profilů je navržen tak, aby v uzavřené poloze udržel pod pergolou absolutní suchost. V obvodovém profilu je integrovaný okap, který odvádí dešťovou vodu přes nosnice konstrukce a Vy se tak můžete těšit z kompletní voděodolnosti.

Lamely z výroby společnosti Alutech Bohemia jsou navíc doplněny o gumové těsnění, čímž zajišťují tichý chod, ale také zamezení nekomfortních zvuků během silného větru.

Pergola Meridiem se tak stává skvělou volbou pro všechny, kteří rádi tráví čas ve svém soukromí a v maximálním pohodlí.

Sdílejte tento příběh, vyberte si platformu!