Nezávazná
poptávka

Pár slov k aktuální situaci…

Situace, ve které se momentálně nacházíme, je nelehká pro každého a samozřejmě se dotýká i nás z řad podnikatelů a výrobců. Chtěli jsme Vám tak věnovat pár slov o tom, jak v současnosti naše společnost funguje a s čím vším se nyní potýkáme.

Naše společnost zatím nebyla nucena v důsledku pandemie výrobu ukončit či výrazně omezit. Výroba i administrativní oddělení funguje standardně a zatím první výraznou změnou v koronavirové době je zvýšení opatření na ochranu zaměstnanců, kdy se snažíme předejít riziku z nákazy. Zaměstnanci i jakékoliv návštěvy v naší společnosti jsou povinné nosit roušky a dodržovat vzájemné bezpečností odstupy. Naši hlavní dodavatelé materiálu a komponentů s námi spolupracují standardně a momentálně nic nenasvědčuje tomu, že by se v blízké době měly dodávky omezit či úplně zastavit. Těžko však můžeme předpokládat, jak bude situace postupovat dále a co všechno sebou pandemie za opatření a nařízení přinese.

Podnikání s sebou ale vždy nese určitá rizika a je už pouze na nás, jak se s krizí vypořádáme. S touto situací můžeme naložit jako s možností stát se lepší firmou, značkou nebo jednoduše lepším člověkem. I proto jsme se rozhodli, že část naší výroby vyčleníme pro stříhání látek na roušky, které společně s místní nadací Korunka Pomáhá a dalšími dobrovolníky šijeme a předáváme potřebným zdarma. Jsme přesvědčeni, že i takový malý počin může mnoha lidem pomoci. :)

Pevně věříme, že společně toto těžké období zvládneme a překonáme. Přejeme Vám všem mnoho sil a zdraví a těšíme se, až se s Vámi znovu setkáme, ať na osobní schůzce, zaměření nebo školení. :)

Sdílejte tento příběh, vyberte si platformu!