Nezávazná
poptávka

Prodlužte si léto a nepusťte si podzim na terasu

4 června, 2021

Ještě minulý týden jsme si užívali hřejivého letního počasí na zahradě. Se zářím se však pojí nejenom nástup dětí do školy, ale také mírné ochlazení, které mnohé z nás zažene do domu. Díky inovativním produktům, které nabízí česká společnost Alutech Bohemia, si však můžete dopřávat šálek kávy na terase i během sychravých a chladných dnů. K bioklimatické pergole Meridiem a pergole Meridiem Glass se skleněným zastřešením společnost nabízí doplňkové příslušenství, které umí dát pergole zcela nové a vítané využití.

Jedinečnost protikladů

Screenové rolety bývají věrným přítelem již v horkých letních dnech, kdy slouží k efektivnímu zastínění s uměním odstínění až 95 % sluneční energie. Jejich vlastnosti však uvítáte i v případě nepříznivého počasí. Screenové rolety totiž umí skloubit zdánlivě protichůdné funkce a vlastnosti. Nejenom že umožňují nerušený výhled ven, zatímco lidé z vnější strany dovnitř nevidí, ale látka screenové rolety také dokáže zabránit většímu úniku tepla, zatímco nedochází ke skleníkovému pocitu. Roleta dokonce zadrží podzimní vítr a nepustí jej pod pergolu. I v sychravých dnech tak díky screenovým roletám můžete využívat funkcí pergoly Meridiem, či Meridiem Glass v příjemném pohodlí.

Funkčnost ruku v ruce s designem

Boční skleněné panely Vám nabídnou plnou ochranu před větrem, deštěm a dokonce i mráz zůstane za stěnami pergoly. S bočním prosklením tak získáte možnost využívat pergolu za každého počasí a na dosah Vaší zahrady. Funkčnost a praktičnost se tomuto výrobku nedá rozhodně odepřít, zároveň však ale ani estetická stránka produktu nebude pokulhávat. Boční skleněné panely dodají Vašemu domu a zahradě nevídanou eleganci. Prosklení opticky zvětší prostor a umocní Váš požitek z volného prostoru.

Teplo na dosah ruky

Infrazářiče jsou dalším produktem, který dokáže proměnit chladný večer na teplý letní den, a v tomto případě, pouhým zapnutím spínače. Infrazářiče můžete umístit na stěnu nebo ke konstrukci pergoly a proměnit svou terasu na obdobu zimní zahrady. S infrazářiči jsou navíc spojeny minimální náklady a nulová stavební a montážní předpříprava.

Vyberte si ten správný produkt, pozvěte pár přátel na podzimní grilování a užijte si čas pod pergolou na maximum.

Sdílejte tento příběh, vyberte si platformu!